17 maj 2014
14:00

Stureby SK Vit

Referat: Mälarhöjdens IK - Stureby SK Vit

Förutsättningarna var perfekta när vi samlades för bortamatch mot Mälarhöjden, solen sken och tjejerna var fulla av energi. Hemmalagets fans satt på plats med hejaskyltar, så vi blev dessutom lite extra taggade.

Matchen började i lite långsamt tempo, där vi körde fast i Mälarhöjdens försvar gång på gång. Dock kämpade tjejerna på och tog över mer och mer successivt. Därför kom 0-1 inte speciellt rättvist. Dock inga sura miner i laget, utan alla snäppte upp sig lite till och spelet började lossna. Det tog inte mer än en minut innan kvitteringen kom. I andra halvlek fortsatte SSK styra spelet med snygga individuella insatser och flertalet snygga inlägg från kanten, som i rättvisans namn borde resulterat i minst ett mål. Så helt plötsligt kontrade Mälarhöjden och satte 1-2. Efter det tryckte vi på ganska rejält och skapade flera målchanser, så när Lisa satte sitt andra mål för dagen kändes det riktigt härligt.

En bra genomförd match, där alla visade en härlig inställning och kämpade för varandra.